top of page

BLI MED OG STØTT ÅMOT MONTESSORI

Som andelseier blir du medeier av skole eller barnehage! Du har mulighet til å påvirke hvordan oppvekstsenteret skal være. Ditt medlemskap i samvirkeforetak gir deg én stemme i den årlige generalforsamlingen (årsmøtet). Du kan også gi myndighet til en stedfortreder dersom du er forhindret i å delta i årsmøtet. Du finner mer informasjon i vedtektene.

 

Åmot Montessori er avhengig av en robust økonomi i oppstartsfasen. Til tross for at alle i styret jobber dugnad og at det spares der det spares kan, er det noen løpende utgifter før barnehage og skole har blitt en realitet. Først når skolen har fått den endelige oppstartsgodkjenningen, vil Åmot Montessoriskole SA motta tilskudd fra Utdanningsdirektoratet. Vi regner også med en del utgifter før oppstarten i forhold til skolebygg, skolemateriell og medlemskap i Norsk Montessoriforbund m.fl.

TEGN ANDELER

Vi selger andeler à kr. 1000.- for skolen og kr. 200.- for barnehagen. Andelene kan ikke videreselges, og det blir heller ikke noe avkastning i form av penger. Men det blir avkastning i form av verdiskaping! Du bidrar til en utvikling av Åmot kommune, lokalsamfunnet på Deset, og kanskje vil dine barn og barnebarn nyte godt av en Montessoriskole i framtiden!

 

For å tegne andeler sender du en epost til post@amotmontessori.no med navn og adresse, og overføre penger:

Skole kr. 1000.- per andel til konto 1822 57 18047

Barnehage kr 200.- per andel til konto 1822 74 59952

Du vil deretter motta undertegnede andelsbrev.

 

Tips: Gi en andel i gave til noen du er glad i, men som har alt fra før!

bottom of page